sábado, 26 de marzo de 2011

Pràctica catorze

Pinnacle Estudio
És un programa d'edició de video .Està concebut per a una manipulació senzilla i ràpida, amb una interfície clara i organitzada, pensat per a usuaris inexperts en la categoria, cosa que fa que el programa sigui bastant limitat i amb poques opcions.Hem anat a les aules d'informàtica i hem treballat amb un programa anomenat pinnacle.
Amb quest programa pots posar-hi fotos o vídeos i ficar-los de manera desordanada, de manera que tingui sentit.

 Avui dia 4 d`abril a les aules d'informàtica hem après a posar música al pinnacle.Primer hem clicat  a la icona de l'altaveu. Després hem anat a la carpeta i hem triat una música qualsevol, i s'ens ha posat en el racó de l'altaveu i l'hem arrastrat fins a l'altre altaveu d'abaix..

Per modificar la durada de la música hem seleccionat la música en el quadre en que tenim els videos, i després hem anat al final de la música seleccionada i hem clicat  sobre i l'hem arrossegat fins el temps que voliem que durrés la música.

Per modificar el volum de la música hem seleccionat la música del quadre de vídeo i hem modificat la línea blava fosca que ens apareixía en mig segons el volum que volíem obtenir.